OSVIJESTI! Odaberi zdrave životne navike

U ovom mjesecu za svaku kupnju iz dm-ove ponude bio proizvoda ostvarujete 20 puta više bodova na svojoj dm active beauty kartici, a potrošite li na označene proizvode 150 kuna ili više, u dm-u će vas nagraditi trajnom torbom za kupnju. Trajne torbe odlična su alternativa plastičnim vrećicama jer njihovom upotrebom umanjujete količinu jednokratnih i teško razgradivih, plastičnih vrećica odbačenih u okoliš.

Osvijestite i širite poruku o važnosti očuvanja prirode i zdravlja i kad izađete iz dm prodavaonice. Mnogo je načina na koje možete u svoju svakodnevicu unijeti male promjene i zamijeniti loše navike onima koje pridonose boljoj i održivijoj budućnosti. Počnite s osnovnim navikama kao što su razvrstavanje otpada, korištenje trajnih torbi za kupnju, tuširanje umjesto kupanja radi uštede vode ili gašenje svjetla u sobama u kojima ne boravite. Potaknite i svoje prijatelje i članove obitelji da i oni usvoje te dobre navike jer kad se male ruke slože, sve se može. Više informacija o pokretu Osvijesti! i osviještenim izborima potražite na dm-ovoj internetskoj ili Facebook stranici.


Osviješten izbor

Korištenjem odabranih proizvoda kad je riječ o osviještenoj prehrani, prirodnoj kozmetici, osobnoj higijeni ili za domaćinstvo pridonosite smanjenju mikroplastike koja inače završava u moru. Već sada u morima i oceanima pliva šest puta više plastike od planktona.

U dm-u smo se posvetili temi savjesnog odnosa prema prirodi. U skladu s time želimo zastati te promisliti o novim navikama i mogućnostima. Korištenjem proizvoda koji imaju ekološki predznak odlučujemo krenuti u smjeru osviještenog izbora i tako biti pozitivan primjer i drugima. Zato, osvijesti!


Osvijesti! najbolje dolazi iz prirode!

Za kupnju osviještenih proizvoda u vrijednosti iznad 150 kuna pripremili smo i poklon: atraktivnu pamučnu torbu "OSVIJESTI!", kao trajni podsjetnik na to da ti život bude ispunjen osviještenim odlukama i najboljim proizvodima iz prirode... jer i mala promjena čini veliku razliku! Više informacija potražite ovdje.

*Ponuda se ne odnosi na specijalne i početne dojenačke mliječne pripravke.
Promocija traje od 1. do 28. veljače 2019.